Nemo Plus | Over Nemo Plus
13383
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13383,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Over Nemo Plus.

Juridisch Dispuut Nemo Plus, opgericht op 17 mei 1970, is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de grootste juridische studieverenigingen van Leiden en richt zich voornamelijk op de civielrechtelijke en ondermingsrechtelijke praktijk. Momenteel telt onze vereniging meer dan 300 leden. Hiervan bevinden zich ongeveer 200 studenten in de eindfase van hun bachelor en 100 studenten in de masterfase.

 

Nemo Plus organiseert tal van juridische activiteiten, zoals bezoeken aan advocatenkantoren en bedrijven, lezingen en uitstapjes naar verscheidene rechtsinstanties. Nemo Plus dankt haar populariteit echter niet alleen aan het juridische element, ook op sociaal vlak biedt de vereniging tal van mogelijkheden. Voor de juiste combinatie tussen studie en studentenleven ben je bij Nemo Plus dus aan het goede adres!

 

Het lidmaatschap van het dispuut is geheel vrijblijvend; men kan zelf bepalen aan welke activiteiten wordt deelgenomen. Door middel van het convocaat en het Nemo!Magazine blijven de leden volledig op de hoogte van alles wat zich binnen het dispuut afspeelt.

 

Neem deel aan één van de activiteiten of word meteen lid van ons prachtige dispuut door onderstaand formulier in te vullen en geniet van het Leidse studentenleven!

Voeg ons ook toe op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven! Nemo Plus Facebook

Postadres:
Juridisch Dispuut Nemo Plus
Steenschuur 25
2311 ES Leiden

 

Telefoon: 071-5277867
Website: www.nemoplus.nl
Emailadres: nemoplus.law@gmail.com

Subscribe to our mailing list

* indicates required